VRAAG NU EEN OFFERTE»
Facebook
 
     
hoogrendementsglasrenovatiespatwandenwanden & deurenbadkamerbalustrades, vloeren & trappeninterieurspiegels  
 

Glazen balustrades & glazen vloeren

 
 

Glazen balustrades en glazen vloeren door Glaswerken Vanheertum

Door leuningen en vloeren in glas te maken kan u uw woning of kantoor een extra dimensie geven. Voor deze toepassing wordt steeds gelaagd veiligheidsglas voorzien. De nodige samenstelling wordt berekend voor elke concrete toepassing. Plaatsing van balustrades gebeurt met gecertificeerde klemprofielen in aluminium. Wij werken met Aluminco of Q-railing. Maatwerk in staal is ook steeds mogelijk en vaak noodzakelijk.

Plaatsing van vloerdelen in glas steunt meestal op een staalstructuur. Deze wordt dan bekleed met rubber om het glas te beschermen. De naden worden afgewerkt in een bijpassende kleur. Ook hier heeft u een ruime keuze: helder of extra helder glas, eventueel voorzien van gekleurde folie tussen de glasbladen, of zelfs digitaal bedrukt glas (standaard patroon of gepersonaliseerd zoals foto, logo, …).

Meer info over Artlite Glas
Meer info over Stratobel Color Glas

 

Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glazen balustrades en glazen vloeren geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:

Glazen deuren Glazen schuifdeuren Glas op maat Glas vervangen
Glazen trappen Glas laten plaatsen Glaswerken Limburg Glaswerken Antwerpen