VRAAG NU EEN OFFERTE»
Facebook
 
     
hoogrendementsglasrenovatiespatwandenwanden & deurenbadkamerbalustrades, vloeren & trappeninterieurspiegels  
 

Glazen wand voor uw keuken?

 
 

Voordelen van een glazen wand in je keuken

Heel duurzame esthetiek, door de speciale maar eenvoudige plaatsing worden de kleuren en het aanzicht van het glas goed bewaard. De glazen wanden worden altijd zeer kwaliteitsvol afgewerkt en ze zijn eenvoudig te onderhouden. Voor het maken van de verschillende kleuren worden enkel milieuvriendelijke verven gebruikt.

Glaswerken Vanheertum vervaardigen de glazen wanden in onze eigen fabriek uit alle soorten kwalitatief gelakt glas. U hebt de keuze uit alle mogelijk RAL-kleuren voor de glazen wand in uw keuken. De waaier van mogelijke kleuren kan u hier vinden.

Glazen wanden plaatsen

Hiervoor hebben we een eigen plaatsingsdienst. Onze opmeter komt bij u langs en bespreekt met u alle nodige details over de glazen wand. Daarna komt onze eigen plaatsing dienst de glazen wand plaatsen en werken zij de naden perfect af.

 

wanden keuken & badkamer

Soorten toepassingen voor glazen wanden

U kan een glazen wand laten plaatsen in uw keuken of badkamer. Maar ook op kantoor kan dit handig zijn. Alsook winkels, slagers, bakkers en andere bedrijven kunnen dit nodig hebben.
Omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor glazen wanden, zijn er verschillende diktes mogelijk. Deze diktes zijn afhankelijk van de toepassing van de glazen wand.

Wij werken met gelakt glas van AGC, nl Lacobel en Matelac.

Meer info over gelakt glas voor spatwanden kan u vinden op de website van AGC / YourGlass

 

Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glazen wanden voor keukens geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:

Glazen deuren Glazen schuifdeuren Glas op maat Glas vervangen
Glazen trappen Glas laten plaatsen Glaswerken Limburg Glaswerken Antwerpen