VRAAG NU EEN OFFERTE»
Facebook
 
     
hoogrendementsglasrenovatiespatwandenwanden & deurenbadkamerbalustrades, vloeren & trappeninterieurspiegels  
 

Spiegels op maat

 
 

Spiegels op maat snijden en slijpen, doen we in onze eigen fabriek in Turnhout in de provincie Antwerpen. Klare, grijze en bronzen spiegels hebben wij op voorraad, maar ook groene, gouden, of blauwe spiegels kunnen we leveren.

Voor éénzijdige doorkijk hebben we de spionspiegel of confrontatiespiegel. Voor veiligheidstoepassingen hebben we de gelaagde spiegel Miroxsafe of de spiegel met safe-folie. Voor bijzondere interieurtoepassingen kunnen we ook de dubbelzijdige spiegel Sanilam voorzien.

Wij kunnen de spiegels op maat voorzien van geslepen randen vlak of facet, gaten of randuitsparingen volgens uw tekening of onze opmeting. Desgewenst verlijmen wij op meubilair of muren. Wij kunnen ook allerlei blinde spiegelbevestigingen leveren en plaatsen.

Wij doen ons uiterste best om voor iedereen spiegels op maat te kunnen maken!

Spiegels op maat, een voorbeeld:

spiegels op maat

 

Voor meer foto's, neem dan een kijkje bij onze realisaties!

Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum plaatste reeds spiegels op maat in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:

Glazen deuren Glazen schuifdeuren Glas op maat Glas vervangen
Glazen trappen Glas laten plaatsen Glaswerken Limburg Glaswerken Antwerpen