Badkamerglas: douche wanden, douchedeuren & doucheschermen

Douchewanden, douchedeuren & doucheschermen in glas

Douchewanden en badwanden voeren wij uit met het gelakt glas van het Lacobel gamma. U kiest uw glaskleur in onze toonzaal of thuis, aan de hand van stalen. Onze opmeter komt bij u langs en bespreekt met u alle details. Uiteraard nemen wij plaatsing van de glaswandbekleding voor onze rekening en werken de naden perfect af.


Doucheschermen & douchedeuren van glas

Doucheschermen en douche deuren voeren wij uit in gehard glas. Dit kan zowel in helder als extra helder, gekleurd, gezuurd of gezandstraald glas. Als beslag kan u kiezen uit een ruim gamma: Stremler (Marine, Mélora, …), DORMA/Gral, Colcom, ... Uiteraard voorzien wij elke deur van de nodige dichtingen uit het Stremler-gamma.

Douche wanden door Glaswerken Vanheertum


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds douche wanden, douche deuren en douche schermen geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:


Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Badkamer

Badkamer