Service & herstellen van glas

Glaswerken mét service!

Glaswerken Vanheertum voert alle opdrachten in glaswerken uit met een kwaliteitsvolle service, zowel voor het plaatsen van nieuw glas als het herstellen van glas. Wij komen ter plaatse om uw project te analyseren, leveren onderbouwd advies en een vrijblijvende offerte. Indien u kiest voor Glaswerken Vanheertum kiest u voor kwaliteit & know-how. Wij werken dan ook uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en topmerken. Op al onze opdrachten geld de gebruikelijke fabrieksgarantie van 10 jaar.


Herstellen van glas

Voor dringende herstellingen van glas (zoals inbraak) kan u bij ons terecht. Wij proberen zo snel mogelijk op te meten, bestek te bezorgen en te herstellen. Eventueel voorzien wij een voorlopige dichtzetting. Vervangen van gecondenseerde ruiten in alle soorten ramen, zelfs in velux. Wij maken steeds vrijblijvend een offerte die u kan gebruiken om in te dienen bij uw verzekeraar.Herstellingen aan uw glaswerk worden steeds uitgevoerd door onze eigen hersteldienst. Indien er herstellingen aan uw ramen nodig zijn, aarzel niet ons te contacteren.


Glaswerken Vanheertum herstelt glas in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Ons glasbedrijf herstelde reeds glas in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Glaswerken Vanheertum

Service & herstellingen