Glas op maat nodig?

Bent u op zoek naar een specialist in glas op maat? Dan bent u bij Glaswerken Vanheertum aan het juiste adres!

Doordat wij 30 jaar ervaring hebben met glaswerken, kunnen wij voor iedereen glas op maat maken. Of u nu bezig bent met een renovatie- of een nieuwbouwproject (woningen, appartementen en kantoorruimtes), wij hebben glas op maat voor elk project.

Glas geeft nu meer dan ooit een meerwaarde aan uw woning of kantoorruimte. Daarom is het zeer belangrijk om uw keuze goed te overwegen. U kan u altijd laten bijstaan door ons team, wij helpen u bij uw keuze naar het juiste glas op maat.

Glas op maat door Glaswerken Vanheertum


Glaswerken op maat, de mogelijkheden:Glas op maat voor interieur, enkele voorbeelden:

  • Leggers
  • Vitrines
  • Kastdeuren
  • Onthaalbalies
  • Meubilair
  • Bekleden van meubilair

Neem zeker eens een kijkje bij onze realisaties voor meer visuele voorbeelden van glas op maat.
Of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw glas op maat te bespreken.


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum plaatste reeds spiegels op maat in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:Glaswerken Vanheertum: sterk in glasrenovatie

Door onze jarenlange expertise in glas is Glaswerken Vanheertum gespecialiseerd in glasrenovatie. Tijdens het renoveren van glas vervangen we enkel glas in bestaande ramen door nieuw isolerend glas of vervangen we oud glas door een Velux, Fakro of Roto dakraam.

Staat er een glasrenovatie op de planning en wil je graag de voordeligste prijs voor het vervangen van uw glas door driedubbel glas? Vraag dan zeker offerte voor nieuw isolerend glas bij Glaswerken Vanheertum. Na bezoek van onze glasexpert bezorgen we je vrijblijvend een gunstige offerte voor het vervangen van glas door hoogwaardig isolatieglas.

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Glas op maat

Glas op maat