Glas plaatsen in uw woning of kantoor

Glaswerken Vanheertum, specialist in glas plaatsen, verzorgt al je glaswerken. Wij focussen op kwaliteit, esthetiek en know-how. Glas plaatsen is al ruim 30 jaar lang onze specialiteit!


Glas plaatsen: welke mogelijkheden heb je?


Als je je glas laat plaatsen door Glaswerken Vanheertum, dan kies je voor meer dan 30 jaar ervaring. 
Glaswerken Vanheertum brengt elke opdracht met glas tot het gewenste resultaat: plaatsen van isolerende beglazing, glazen wanden en deuren, herstellingswerken van glas, renovatie van bestaand glas, alle maatwerk in glas en spiegels en speciale opdrachten, ...

Doordat we meer dan 30 jaar ervaring hebben met het plaatsen van glas kan je rekenen op een vlekkenloze service. Aan deze service hechten we natuurlijk heel veel belang. Daarom werken wij met een eigen team van technici en getrainde plaatsers.


Service voor glas plaatsen

Wij komen ter plaatse om eerst uw project te analyseren, daarna leveren we u ons onderbouwd advies en een vrijblijvende offerte. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmateriaal en topmerken.
Omdat we zo overtuigd zijn van onze kwaliteit, geld op al onze opdrachten een fabrieksgarantie van 10 jaar!

Glas plaatsen door Glaswerken Vanheertum


Reparaties en herstellen van glas

Heeft u een dringende herstelling nodig van uw glas? Dan kan u zeker bij ons terecht! Wij proberen zo snel mogelijk alles op te meten, een bestek te bezorgen en het nieuwe glas te plaatsen. Als het nodig is, voorzien wij natuurlijk een voorlopige dichting. De herstellingen aan uw glaswerk worden altijd uitgevoerd door onze eigen hersteldienst. Hebt u dringend nood aan een herstelling van glas? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glas geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Glas plaatsen

Glas plaasten