Glaswerken Vanheertum voor isolerend glas en dubbel glas op maat voor uw ramen

Bent u uw woning aan het verbouwen en wilt u graag uw ramen vernieuwen zonder het uitvoeren ingrijpende afbraakwerken? Wist u dat wanneer uw ramen nog in een goede conditie zijn, het volstaat enkel uw beglazing te vervangen voor nieuw isolerend dubbel glas? Een glasrenovatie is een prijsvoordelige, duurzame oplossing om uw ramen nieuw leven in te blazen. U kan voortaan weer genieten van een aangenaam, stabiel klimaat binnenshuis, zonder ongewenste tocht.

 

Uw oude beglazing vervangen door isolerend dubbel glas

Het vervangen van het oud glas in uw ramen, voor nieuw isolerend glas is hoe dan ook een goedkoper en duurzaam alternatief tijdens de renovatie van uw woning. Mits uw ramen in goede staat zijn en er geen koudebruggen aanwezig zijn, zijn de mogelijkheden voor een glasrenovatie ongelimiteerd. Alle ramen, ongeacht welk materiaal of welke formaat, kunnen voorzien worden van nieuw glaswerk.

Ook wanneer uw raamprofielen niet breed genoeg zijn voor driedubbelglas maar u toch graag uw woning optimaal wil laten isoleren kan u terecht bij Glaswerken Vanheertum, verdeler van Fineo glas: een dubbele glassoort van twee glaspanelen die vacuüm met elkaar verbonden zijn. Ondanks het uiterlijke kenmerk van dubbel glas, biedt Fineo glas de zelfde isolatiewaarde als driedubbel glas.

 

Uw glasrenovatie is in goede handen bij Glaswerken Vanheertum

Wanneer u opteert voor een glasrenovatie door Glaswerken Vanheertum, kan u rekenen op een kwalitatieve service van een firma met jarenlange ervaring. Voor ieder merk van raamprofielen, kan Glaswerken Vanheertum ongetwijfeld een nieuw, dubbel glas voorzien met een hoge isolatiewaarde. Deze toonaangevende glas-expert mocht al tal van renovaties voor zijn rekening nemen met als resultaat: maar liefst 500 realisaties per jaar!

  • Aantoonbare ervaring
  • Expertise van alle merken
  • Besparen tijdens en na uw renovatie
  • Hoogwaardig glas voor een betere isolatie
  • Totaalrenovatie van opmeting tot plaatsing

Wil u graag kennis maken met de diensten van Glaswerken Vanheertum? Een expert komt graag bij u langs voor een eerste gesprek waarbij uw te vervangen beglazing nauwkeurig wordt opgemeten. Vervolgens wordt, rekening houdend met uw persoonlijke wensen, een concreet plan en een gunstige prijsofferte aan u voorgesteld. isolerend glas - dubbel glas

 

Isolerend, dubbel glas laten plaatsen aan de voordeligste prijs

Voor een glasrenovatie door een team van professionele glaswerkers, kan u rekenen op de vakkennis van Glaswerken Vanheertum. Indien u graag een vrijblijvende offerte voor nieuw isolerend glas wil aanvragen of nog meer bijkomende informatie wenst over de diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de experts. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen met een prijsvoordelige offerte op maat van uw project.

 

Glaswerken Vanheertum, gespecialiseerde plaatser van isolerend glas en dubbel glasOp zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Glaswerken Vanheertum

Isolerend dubbel glas