Renovatie van glas in bestaande ramen

Bent u recent gestart met de renovatie van een bestaande woning en zoekt u een duurzame oplossing voor het renoveren van uw ramen? Bij het vervangen van uw bestaand glas voor isolerend dubbel glas, kan u rekenen op de expertise van Glaswerken Vanheertum. Een team van ervaren glaswerkers dat iedere dag zijn beste beentje voor zet om renovatiewoningen te voorzien van hoogkwalitatieve beglazing op maat.

  • Uw glas goedkoop laten renoveren
  • Besparen dankzij een hoge isolatiewaarde
  • Gegarandeerde oplossing: één expert voor alle merken
  • Afbraakwerken aan uw woning vermijden

 

Dubbel glas laten steken in bestaande ramen door Glaswerken Vanheertum

Wanneer u de renovatie van uw glas toevertrouwt aan Glaswerken Vanheertum, kan u rekenen op een professionele, kwalitatieve service en een nauwkeurige plaatsing. Een expert komt graag bij u langs voor een eerste kennismakingsgesprek en het uitvoeren van de nodige opmetingen van uw bestaande ramen. Tijdens dit gesprek worden er enkele mogelijkheden voor de renovatie van uw glas aan u voorgesteld. U heeft onder meer de keuze uit dubbel glas en Fineo glas.

Na het opmeten van uw te renoveren ramen, wordt er een vrijblijvende, prijsvoordelige offerte aan u voorgesteld. Vanuit één van de twee filialen in Turnhout of Herentals wordt het glas voor uw renovatiewoning verzorgd en opgeleverd voor plaating. Met maar liefst 500 projecten per jaar, garandeert Glaswerken Vanheertum u een sublieme, nauwkeurige renovatie van uw glas waarna uw ramen weer als nieuw zijn.Duurzaam wonen dankzij de renovatie van uw ramen met nieuw glas

Modern, dubbel glas laten steken in bestaande ramen is minder arbeidsintensief dan het laten vervangen van uw volledige ramen. Wanneer u uw ramen in hun geheel laat vernieuwen, dient pleisterwerk gedeeltelijk afgebroken te worden. Het spreekt voor zich dat dit proces veel ingrijpender is dan een renovatie van enkel het glas.

Met de renovatie van glas in bestaande ramen, bespaart u niet alleen tijdens maar ook na het renoveren aanzienlijk op uw energiefactuur. Oud glas dat aan vervanging toe is, maakt plaats voor duurzaam en isolerend dubbel glas of Fineo Glas: twee glaspanelen die vacuüm met elkaar verbonden zijn maar een gelijke isolatiewaarde hebben als driedubbelglas. Beide glassoorten beschermen uw woning beter tegen alle weersomstandigheden en gaan warmteverlies tegen.renovatie glas - dubbel glas steken in bestaande ramen


Glaswerken Vanheertum: betrouwbare partner voor glasrenovatie

Er zijn tal van mogelijkheden voor het vervangen van oud glas in uw bestaande ramen. Afhankelijk van de staat van de ramen en of er geen koudebruggen aanwezig zijn, kan u vertrouwen op de expertise van Glaswerken Vanheertum voor de renovatie van uw glas. Verder zijn deze ervaren glaswerkers vertrouwd met alle glasmerken op de Belgische markt, waardoor er ongetwijfeld een oplossing op maat aangeboden kan worden voor uw renovatieproject.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen of wenst u nog bijkomende informatie over de diensten van Glaswerken Vanheertum? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met één van de experts. U wordt met veel plezier verder geholpen met uw verzoek. Er wordt alvast uitgekeken naar uw project.

 

Glaswerken Vanheertum, specialist in renovatie van glas in bestaande ramenOp zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Glaswerken Vanheertum

Renovatie glas: dubbel glas steken in bestaande ramen