Glazen wand: een duurzame en esthetische oplossing voor uw keuken

Voordelen van een glazen wand in uw keuken

Een glazen wand in uw keuken heeft niet enkel praktische voordelen. Een glazen spatwand is een duurzame oplossing, met oog voor esthetiek. Glaswerken Vanheertum gaat voor een speciale maar eenvoudige plaatsing waarbij de kleuren en het aanzicht van het glas goed bewaard blijft. Glazen wanden werken wij altijd zeer kwaliteitsvol af en zijn eenvoudig te onderhouden. Daarnaast gebruiken wij voor het maken van verschillende kleuren enkel gebruik van milieuvriendelijke verven.

Wij vervaardigen de glazen wanden in onze eigen fabriek uit alle soorten kwalitatief gelakt glas. U hebt de keuze uit alle mogelijk RAL-kleuren voor de glazen wand in uw keuken.


Een glazen wand plaatsen

Voor het plaatsen van glazen wanden in uw keuken hebben we een eigen plaatsingsdienst. Onze opmeter komt bij u langs en bespreekt met u alle nodige details over de glazen wand. Van zodra uw glazen wand klaar is, komt onze eigen plaatsingsdienst de glazen wand bij u plaatsen en werken zij de naden perfect af.


Soorten toepassingen voor glazen wanden

U kan een glazen wand laten plaatsen in uw keuken of badkamer. Maar ook op kantoor kan dit handig zijn. Alsook winkels, slagers, bakkers en andere bedrijven kunnen dit nodig hebben. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn voor glazen wanden, zijn er verschillende diktes mogelijk. Deze diktes zijn afhankelijk van de toepassing van de glazen wand.

Wij werken met gelakt glas van AGC, nl Lacobel en Matelac.

Meer info over gelakt glas voor spatwanden kan u vinden op de website van AGC / YourGlass


Spatwanden door Glaswerken Vanheertum


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glazen wanden voor keukens geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:


Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Spatwanden

Spatwanden