Glazen wanden en glazen deuren op maat

Glazen wanden - Om een ruimte te compartimenteren

Om een ruimte te compartimenteren glazen wanden en glazen deuren een uitstekende oplossing. Er zijn verschillende mogelijkheden afhankelijk van het gewenste resultaat. Er kunnen keuzes gemaakt worden op het vlak van akoestiek, isolatie, privacy, figuurglas,…


Glazen deuren - Breng licht binnen met een glasdeur

Glazen deuren zijn leverbaar in een groot aantal varianten. Uiteraard is het belangrijkste voordeel dat de ruimte afgesloten kan worden, maar toch transparant blijft.

Wij zoeken met u naar de beste oplossing:
  • Muurscharnieren
  • Pendelscharnieren of vloerveren
  • Zelfsluitende systemen
  • Schuifdeuren
  • Kaderdeuren (akoestiek)
  • Oplossingen op maat
De glaskeuze is zeer uitgebreid: helder, extra helder of gezuurd glas. Ook mogelijk is getint glas, digitaal bedrukt glas of gelaagd glas met gekleurde folie. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.

Beslag vindt u in de ruime catalogus van DORMA. Voor schuifdeuren werken we ook met HAWA. Onze standaard grepen vindt u bij Q-design. Uiteraard kunnen wij eender welke greep voorzien (PBA, FSB, …). Indien gewenst kunnen wij zelfs een eigen ontworpen greep laten maken.

Glazen wanden en Glazen deuren


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen & Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glazen wanden en glazen deuren op maat geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...

Bij Glaswerken Vanheertum kan je ook terecht voor:


Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Wanden en deuren

Wanden en deuren