Glaswerken in Antwerpen

Glaswerken in Antwerpen laten uitvoeren? Glaswerken Vanheertum voert elke opdracht in het plaatsen of vervangen van glas uit tot het gewenste resultaat. Heeft u een herenwoning gekocht in Antwerpen op de leien en heeft u glaswerken nodig om het glas te vervangen door hoogrendementsglas met behoud van de karaktervolle ramen? U wil een appartement renoveren en uitrusten met dubbel glas zonder breekwerk? U koopt een boot en wil deze transparant inrichten? U heeft een dakterras met zicht op de Schelde en zou dit graag afscheiden met een glazen balustrade? U wil graag uw winkel snel opnieuw inrichten, en u denkt aan spiegels, leggers en een nieuwe toonbank?
Dan bent u bij Glaswerken Vanheertum aan het juiste adres, we’ve done that.

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een full-service bedrijf in glaswerken.
We brengen elke opdracht met glas tot het gewenste resultaat: plaatsen van isolerende beglazing, glazen wanden en deurenherstellingswerken van glas, renovatie van bestaand glas, alle maatwerk in glas en spiegels en speciale opdrachten, ... 

Indien u kiest voor Glaswerken Vanheertum kiest u voor kwaliteit & know-how. Wij werken dan ook uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en topmerken. Op al onze opdrachten geld de gebruikelijke fabrieksgarantie van 10 jaar.

De resultaten lieger er niet om:
bekijk onze realisaties & vraag meteen een offerte aan.


Welke glaswerken kan je in Antwerpen laten uitvoeren?Glaswerken Antwerpen


Glaswerken Vanheertum werkt over heel Antwerpen!

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, van hieruit bedienen wij al onze klanten in de provincies Antwerpen en Limburg. Dit doen wij al meer dan 30 jaar. Dus als je kiest voor Glaswerken Vanheertum, dan kies je voor kwaliteit, esthetiek en knowhow!

Service voor glaswerken in Antwerpen

Wij komen bij jou ter plaatse om je project te analyseren. Na deze analyse adviseren wij jou in jouw glasproject en ontvang je een vrijblijvende offerte.

Glaswerken Vanheertum: sterk in glasrenovatie

Door onze jarenlange expertise in glas is Glaswerken Vanheertum gespecialiseerd in glasrenovatie. Tijdens het renoveren van glas vervangen we enkel glas in bestaande ramen door nieuw isolerend glas of vervangen we oud glas door een Velux, Fakro of Roto dakraam.

Staat er een glasrenovatie op de planning en wil je graag de voordeligste prijs voor het vervangen van uw glas door driedubbel glas? Vraag dan zeker offerte voor nieuw isolerend glas bij Glaswerken Vanheertum. Na bezoek van onze glasexpert bezorgen we je vrijblijvend een gunstige offerte voor het vervangen van glas door hoogwaardig isolatieglas.


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Antwerpen

 • Karavani (Antwerpen)
 • Deco2000 (Antwerpen)
 • Verso (Antwerpen)
 • ABN Architect (Antwerpen)
 • De Bruyne (Antwerpen)
 • Bogaers (Antwerpen)
 • Fashion club (Antwerpen)
 • Vlerick (Antwerpen)
 • ComicStation (Antwerpen)
 • De Ploey (Antwerpen)
 • Moens (Antwerpen)
 • Heuts (Antwerpen)

Glaswerken Vanheertum realiseert glaswerken in Antwerpen, maar ook in andere regio's werken we glashelder:

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Regio Antwerpen

Glaswerken Antwerpen