Glaswerken in Limburg

Bevindt u zich in de provincie Limburg en moet er aan uw kantoor of woning glaswerken gebeuren? Dan ben je bij Glaswerken Vanheertum aan het goede adres!


Welke glaswerken kan u in Limburg laten uitvoeren?


Service voor glaswerken in Limburg

Eerst komen wij ter plaatse om uw project te analyseren. Na de analyse geven wij u ons advies en een vrijblijvende offerte. Voor onze glaswerken gebruiken wij enkel kwaliteitsmateriaal en topmerken. Omdat we hier zo van overtuigd zijn, geld op al onze glaswerken een fabrieksgarantie van 10 jaar!

Reparaties en herstellen van glaswerken in Limburg

Hebben uw glaswerken in de regio van Limburg een dringende herstelling nodig? Wij proberen uw glaswerken zo snel mogelijk te komen opmeten, we bezorgen u daarna zo snel mogelijk het bestek, en we plaatsen zo snel mogelijk het nieuwe glaswerk. Als het nodig is plaatsen wij natuurlijk ook
een voorlopige dichting. Deze herstellingen van glaswerken gebeuren altijd door onze eigen hersteldienst.

Hebt u dringend nood aan een herstelling van glaswerk in Limburg? Aarzel dan niet om ons te contacteren!


Glaswerken Vanheertum: sterk in glasrenovatie

Door onze jarenlange expertise in glas is Glaswerken Vanheertum gespecialiseerd in glasrenovatie. Tijdens het renoveren van glas vervangen we enkel glas in bestaande ramen door nieuw isolerend glas of vervangen we oud glas door een Velux, Fakro of Roto dakraam.

Staat er een glasrenovatie op de planning en wil je graag de voordeligste prijs voor het vervangen van uw glas door driedubbel glas? Vraag dan zeker offerte voor nieuw isolerend glas bij Glaswerken Vanheertum. Na bezoek van onze glasexpert bezorgen we je vrijblijvend een gunstige offerte voor het vervangen van glas door hoogwaardig isolatieglas.


Glaswerken Limburg door Glaswerken Vanheertum


Glaswerken Vanheertum werkt in heel Limburg

Glaswerken Vanheertum is gelegen in Turnhout, in het centrum van de provincie Antwerpen. We zijn vooral actief in de provincies Limburg en Antwerpen. Glaswerken Vanheertum heeft reeds glas geplaatst in o.a. Turnhout, Beerse, Vosselaar, Merksplas, Rijkevorsel, Hoogstraten, Malle, Brecht, Zoersel, Schilde, Antwerpen, Wijnegem, Schoten, Deurne, Lille, Herentals, Kasterlee, Geel, Mol, Dessel, Retie, Arendonk, Ravels, ...


Glaswerken Vanheertum realiseert glaswerken in Limburg, maar ook in andere regio's werken we glashelder:

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte
Maak een afspraak in onze toonzaal

+32 (0)14 47 86 03
Regio Limburg

Glaswerken Limburg